søndag 18. april 2010

Bonustur 18 april

Road/Race tur

I og med at flyproblemer gjorde at vi ikke kom oss hjem på vanlig måte ble vi værende her et par ekstra dager. Dette er en gjeng som ikke liker å ligge på lat siden derfor ble syklene klargjort på ny.

Deltakere: Knut Roger, Geir Olsen, Siv, Bjarte, Arne Natås, Arild Næss, Rune Folkestad, Øystein M og Rune S O (skribent)


Noen av oss hadde valgt taktikken med å tilbringe mesteparten av natten i går på pub og klubb istf på puten, derfor satte vi stor pris på at guiden denne gang hadde gått for en særdeles flott trasè uten for mange stigninger.

Vi startet opp sammen med Easy Tour gruppen og holdt samme fart til vi gjorde opp status etter ca 1 mil. Etter en liten bakke der det ble kjørt litt på skulle guidene skille klinten fra hveten, eller sagt med andre ord nordmenn fra andre syklister. Vi ble veiet og funnet tunge nok alle som en inkludert èn Belgier. Artig med alle tyskerne med sykler og utstyr til langt over 50.000 der form og ferdigheter ikke står helt i stil med utstyr. "The Green Machine" fortsatte i noe som skulle være en Road tur, men i og med at vi kun var Racere i gruppen ble farten kjørt skikkelig opp og det hele minnet mer om en Race tur. Alle hang godt med. Etterhvert ble skallebanken syklet ut (også hos Rune F) og tempoet ml Pesano og Fano lå på ca 43 km/t langsmed havet i vel en mil. I Fano stoppet vi for en Capuchino. At også været var på vår side denne dagen med 18 grader, sol og blå himmel satte en ekstra spiss på opplevelsen. Veiene snodde seg forbi flotte landeiendommer, frodige grønne skoger og imponerende vinmarker der drueplantene stod på linje i rene Mussolini system.
Ukens siste sykkeltur ble også ukens flotteste sykkelopplevelse for dem som var med. Nå ser vi frem til turen nordover med buss 18 timer og ikke minst Danskebåten til Bergen...
Takk for oss.
Rune S O

De kalde fakta:
mil: 10,5
snittfart: 29
høydemeter: 1015

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar