søndag 11. april 2010

Søndag 11.april - Dag 1

Road Tour (Av Boonen)

Fakta: 87 km - ca 3 timer og 20 minutter

Før vi kom oss avgårde i dag ble turen utsatt på grunn av regnvær 2 ganger, men vår gode venn fra 2008 - Andrea (som ikke var på jobb) - tilbød seg å ta oss med på en egen tur, mot mindre regn og vær. Andrea`s ord holdt stand ,etter en time med regn ble det tørt og vi fikk en flott tur.

Mens alle de andre turene gikk sørover syklet vi nordover.Vi syklet på stort sett flate veier med noen få stigninger.Etter en av de litt lengre bakkene var det 2 stk som måtte gjøre sitt fornødne, men tankene skulle tømmes litt ekstra og alle andre ble utålmodig, fikk beskjed om at `` vi kommer ``  og kjørte.Etter et par kilometer med nedover,bortover og sideveis kjøring var det noen som plutselig savnet noen og `pisserne `var borte The Mean Green Machine måtte derfor snu for å hente Arne og Knut Roger som sto forøvrig helt etter boken i et kryss og ventet. 

Etter pausen økte farten, men alle kjørte disiplinert og fint og alle kom vel hjem.Vil forøvrig bare nevne at de  fleste har bra knekk i albuene, avslappede skuldre og fine ankelbevegelser.Nå har vi akkurat spist en fortreffelig middag, og noen har forsynt seg 2 ganger av desserten. så de kan nok vente seg 1700 tunge høydemeter imorgen. 
Med  venlig hilsen Green Machine
  

Easy Tour (Av Siv)
I ordets rette forstand. En lett tur gjennom veldig vakkert landskap.
Vi syklet sørover langs kysten og videre oppover dalene. Oppoverbakker førte også til nedoverbakker som i sin tur førte til fall. Vi er ikke helt vant til glatt italiensk asfalt.
Men bergensere som vi er.. godt vant til regn, og det fikk vi jo litt av på turen!
Vår lille britiske guide var derimot ikke vant med å bli våt og insisterte på å snu fordi han frøs.
Staute karer disse britene:)
Kald og våt så ble det strake vegen heim... langs noe eg oppfattet som en motorvei.
Det ble poengtert at det var viktig å rekke lunch.... det gjorde vi med god margin!!
I morgen satser vi på sol... slik at turen kan bli litt lengre:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar