tirsdag 13. april 2010

Tirsdag 13.april - Dag 3

Egen "Tour"

Dagens tur deltakere:Arne N., Arne S., Arild, Rune F., Siv, Bjarte, Øystein, Sveinung, Frank, Rune Fr.,
Fakta: 58 km og 24km/t i snitt.

I dag våknet vi til regnvær, og de oppsatte turene ble avlyst !  Hva gjør vi nå ?  Så lenge vi har Arne S som kjentmann og reiseleder, så løser det seg.  Vi ble enige om å ta en rolig tur på egenhånd.
Turen gikk mot Tavullia via Cattolica med et lite stopp underveis hvor Siv lette etter en tapt pulsklokke som hun hadde mistet dagen før. Denne var desverre tapt for alltid. Turen gikk så videre fra Tavullia.  Her kom en lang fin bakke som fristet et par til å ta en "magadrag". På toppen samlet vi oss igjen og fortsatte mot Montecchie. Vi hadde retning mot Urbino, men fant ut at dette ble for langt idag; selv om været var blitt brukbart etter hvert. Veiene hadde begynt å tørke opp.Valget ble mot kysten og Pesaro. Turen så langt gikk uten uhell, selv om vi etter hvert beveget oss inn på delvis motorvei.  Siv lurte på om vi hadde tenkt å konnkurrere med trailerene.

Veistandarden var perfekt, og ny bakke i sikte.  Øystein og Frank benyttet anledningen til et nytt "magadrag" for å se om de kunne holde bilene opp bakken.  Nydelig lang rennebakke og vi satte kursen mot Riccione og Belvedere Hotel, hvor noen av deltakerne fikk skylt av syklene sine for de neste dagers økt ut i løypene rundt Riccione distriktet. Ferden som vi hadde fra Riccione, via Tavullia og Pesaro, gikk igjennom meget fint terreng og en del fine bygninger, og noe utsikt mot Adriaterhavet. Det eneste som vi kan sette fingeren på, og som Norge og Italia tydeligvis har felles, er lokalveier i området med meget dårlig standard. Alt i alt var denne turen vellykket, og noen av oss har fått noen km mer enn andre. Dagens road-tur (Rune S. Olsen, Geir, Trond, Øivinn og Lasse) tok turen til Rimin med buss for litt extrem shopping.

Noen der hjemme kan også vente seg gode tider med hjemmelaget italiensk pasta. Sveinung, Rune F., Arne S., Øivinn, Bjarte, Siv, Arild, Trond og Rune S. benyttet annledningen til å få med seg et lokalt matkurs med fokus på lokal italiensk pastarett i regi av "mamma" Marina. Retten ble forøvring godt mottatt under prøvesmaking ved middagsbordet senere på kvelden.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar